Kraamzorg Bijzonder

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! Kraamzorg Bijzonder levert kraamzorg in en rondom de gemeente Westerveld. Met passie en gedrevenheid, om het hele gezin een zorgeloze kraamtijd te geven.

Leuk dat je de website bezoekt van Kraamzorg Bijzonder. Na de geboorte van een kindje is alles nieuw, anders, druk, emotioneel, maar bovenal geweldig! Als ik daar als kraamverzorgster bij mag zijn, geef ik graag zorg op maat. Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie een onvergetelijke kraamtijd hebben en waar jullie met een goed gevoel op terug kijken. Uiteraard hoop ik dat je enthousiast geworden bent over Kraamzorg Bijzonder en dat ik binnenkort bij jullie kraamzorg mag verlenen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

In verwachting

Wanneer je in verwachting bent moeten er een hoop zaken geregeld worden, hiernaast vind je meer informatie over de verschillende onderwerpen die komen kijken bij een bevalling.

Werkwijze Waar moet je rekening mee houden en meer..
VerzekeringWat zijn de kosten en wat er wordt vergoed..
UitzetlijstWat heb ik allemaal nodig..
InschrijvenVertel me wie je bent en wanneer je bevalt.

Waarom Bijzonder?

Ik werk als zelfstandige kraamverzorgster, Voordelen hiervan zijn dat je een meer persoonlijke band hebt met je kraamverzorgster omdat alle contact, afspraken en begeleiding door één en dezelfde persoon geregeld word.

  • Een betrokken en flexibele kraamverzorgster
  • Eén kraamverzorgster gedurende de gehele kraamperiode
  • Ik kom persoonlijk voor de 34e week voor een kennismaking/intake bij je thuis
  • Geregistreerd bij het KCKZ (212072)
  • Volledige gediplomeerd
  • In het bezit van de certificaten; EHBO en reanimatie bij kinderen

Even voorstellen

Mijn naam is Anna Christina Hoogenkamp

Samen met mijn vriend en twee prachtige kinderen woon ik in Vledderveen. In 2015 heb ik mijn kans gegrepen om van mijn lang gekoesterde droom een werkelijkheid te maken, namelijk werken in de zorg. Sindsdien heb ik al vele gezinnen mogen verzorgen en veel bevallingen meegemaakt, in mijn ogen is er niks specialer dan zo'n eerste kennismaking van dichtbij te mogen meemaken. Inmiddels werk ik met zeer veel plezier als zelfstandige. Ik ben natuurlijk in het bezit van een diploma kraamverzorgster en het Certificaat Eerste Hulp aan kinderen. Daarnaast volg ik elk jaar de verplichte bijscholingen en lees ik vakbladen waardoor ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Ook ben ik geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg registratie nummer: 212072.